sparen & beleggen

Voor uw vermogensopbouw en -beheer bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. In de complexe wereld van beleggingen gaan wij op zoek naar de oplossing op uw maat, zowel binnen het bancaire alsook het verzekeringsgamma. Dit doen we in alle transparantie en openheid, zodat uw gemoedsrust goed zit.

Wij begrijpen dat elke levensfase andere noden heeft, zodat wij gericht op zoek gaan naar een oplossing, passend bij uw situatie.

ons overzicht

particulieren

pensioensparen

De fiscaal aantrekkelijke manier om een mooi extra pensioenskapitaal op te bouwen. De mogelijkheden zijn legio, belangrijk dus om ze in detail te bespreken.

langetermijn-
sparen

Naast Pensioensparen een extra mogelijkheid om een mooie fiscale bonus te krijgen en een extra pensioenkapitaal op te bouwen. We berekenen of u hiervoor in aanmerking komt.

vrij sparen

U kan via ons kantoor gedetailleerd en vrijblijvend advies krijgen om uw spaargeld prima te laten renderen op lange termijn. We vinden uw nachtrust evenwel uiterst belangrijk, daarom bespreken we graag in detail wat uw wensen zijn.

kmo’s & zelfstandigen

VAPZ

Ook voor zelfstandigen bestaan er fiscaal aantrekkelijke pensioenopbouwformules. Maak er even tijd voor om de mogelijkheden te bespreken.

IPT

De bekendste manier van kapitaalsopbouw via uw vennootschap vraagt de nodige aandacht en fiscaal geoptimaliseerde berekeningen. We bespreken, eventueel in samenspraak met uw accountant, welke mogelijkheden er zijn. Zo bent u er zeker van dat u optimaal kan genieten van uw pensioenkapitaal.

Wenst u graag meer info omtrent uw bankzaken?

Contacteer ons