maak kennis met ons

Recent maakte het kantoor een fusie door, waarbij 2 lokale crelan bankagenten en verzekeringsmakelaars de koppen bij elkaar staken. Nu werken ze samen onder 1 dak en staan ze klaar om hun klanten een antwoord op maat te geven.

Ons kantoor telt 6 medewerkers, door hun jarenlange ervaring is elk van hun gespecialiseerd in een specifiek vakgebied.

Dankzij ons jong, dynamisch en hecht team werken wij zo efficient mogelijk samen om een oplossing voor onze klant aan te bieden.

Als medezaakvoerder en verantwoordelijke voor de verzekeringswerking in ons kantoor doe ik er, samen met mijn collega’s, alles aan om een optimale service te kunnen bieden. Dit zowel inzake invulling van uw risico en verzekeringsnoden alsook voor schadebeheer.

Jef

Als bancaire verantwoordelijke tracht ik de dikwijls juridische en financiële materie uit te leggen in verstaanbare mensentaal. Ik ben als het ware uw tolk in financiële aangelegenheden.

Chris

Kaat staat onze klanten bij als backoffice verzekeringsmedewerker. Zo doet zij administratieve opvolging alsook algemeen klanten-en schadebeheer. Door haar jarenlange ervaring kan zij u degelijk informeren.

Kaat

Uw verzekeringspakket van A tot Z op punt stellen volgens uw wensen en noden? Dan ben je bij Birgit aan het goede adres! Zij geeft U graag uitgebreid advies en volgt uw pakket nauwgezet mee op. Ook bij schade kan u op Birgit rekenen om spoedig tot een goede oplossing te komen.

Birgit

Investeringsplannen? Dorien staat u met plezier bij met het realiseren van uw toekomstplannen! Voor vragen rond financieringsmogelijkheden van de aankoop van een onroerend goed, wagen of ander materiaal (privé of professioneel) helpt Dorien u graag verder.

Dorien

U zal bij uw bezoek aan ons kantoor worden ontvangen door Charlotte. Zij zorgt voor een fijn onthaal bij binnenkomst. Charlotte regelt en volgt ook uw bankverrichtingen op. Ons manusje van alles is altijd bereid u bij te staan op een rustige en aangename manier.

Charlotte