Je verzekeringsmakelaar

‘Hoe kunnen wij jou vandaag helpen?’

Zo begroeten we iedere klant – particulier of zakelijk. Want jou helpen is onze prioriteit, nu én in de toekomst.

Als verzekeringsmakelaar in de Antwerpense Kempen en omstreken is Tirions-Delcroix jouw adviseur voor alle verzekerings- en bankzaken. Klop bij ons aan met je vragen. Wij luisteren en geven advies op jouw maat. Want alleen zo ben jij verzekerd van de beste oplossingen.

Op zoek naar een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de regio Antwerpen? Maak dan snel je vrijblijvende afspraak. De koffie staat al klaar.

Neem contact op

Verzekeringsmakelaar Antwerpen

Verzekeringsmakelaar Antwerpen - onafhankelijke verzekeringen

Verzekeringen particulieren

Jij wilt de zekerheid hebben dat je altijd goed verzekerd bent als er iets misgaat. Daarom nemen we samen een kijkje in je leven en bepalen we je behoeften. Zo gaan we als onafhankelijke makelaar op zoek naar de verzekeringen die echt bij jou passen.

Vermijd geldzorgen? Laat ons zorgen voor je geld. Door te sparen en te beleggen sta je in de toekomst financieel sterker.
Kom even langs voor een gesprek. Onze deur staat open.

Maak een afspraak

Verzekeringen voor KMO en zelfstandigen

Je eigen zaak runnen, is een uitdaging. Een goede voorbereiding op onverwachte situaties is dan ook goud waard. Breekt er een brand uit? Word jij of wordt een werknemer ziek? Heeft een bedrijfsvoertuig pech? Tirions-Delcroix helpt je als onafhankelijke verzekeringsmakelaar bij alle nodige verzekeringen. Jouw garantie om financiële en persoonlijke risico’s tot een minimum te beperken.

Als medeondernemer begrijpen wij je behoefte aan zekerheid. Daarom maken we graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek. Ben je ondernemer en op zoek naar een verzekeringsmakelaar in regio Antwerpen? Klop dan bij ons aan voor gratis advies.

Ontvang gratis advies

Verzekeringsmakelaar Antwerpen - onafhankelijke verzekeringen

Verzekeringsmakelaar Antwerpen - onafhankelijke verzekeringen

Bankieren

Tirions-Delcroix is een Crelan-bankagent. Vanuit ons kantoor in Kalmthout (Nieuwmoer) bieden wij een waaier van bancaire diensten aan. Die vind je op de website van Crelan.

Ga naar Crelan.be

Schade melden

Heb je schade opgelopen? Neem dan snel contact met ons op.

Of bel je verzekeraar via de nood- en servicenummers. Een auto-ongeval met blikschade? Vul het Europese aanrijdingsformulier in en bezorg het ons.

Hulp nodig bij het melden van schade? We helpen je graag.

Bel of mail ons

Verzekeringsmakelaar Antwerpen - onafhankelijke verzekeringen

Logo-Tirion-delcroixLogo-Tirion-delcroix
contact     klantenzone