Je levensloop: eerste hulp bij verzekeringen

Het leven heeft veel moois te bieden. Wil je een huis kopen? Of ga je eerst samenwonen? Denk je aan kinderen? Misschien ben je wel een globetrotter. Het zijn die dingen die een glimlach op je gezicht tekenen. Laat onverwachte gebeurtenissen dus geen domper zijn.

Tirions-Delcroix is jouw eerste hulp bij verzekeringen. Vanaf het prille begin van je leven staan we aan je zijde. Onze missie? Jou en je dierbaren beschermen.

Eerste hulp bij verzekeringen

De reis van je leven

Wandel mee door de hoogtepunten van je leven.

SAMENWONEN

Samenwonen is een grote stap in je relatie. Misschien staat er wel een huwelijk op de planning? Of pak je de dingen wat minder traditioneel aan?

Eén ding staat vast: je leeft van de liefde. Toch is het ook tijd om te investeren in de toekomt. We helpen je om je geld verstandig te sparen en te beleggen.

Hulp in het huishouden moet je elders zoeken. Maar voor hulp bij de keuze van de gepaste verzekeringen staan wij paraat.

Geboorte van je kind

De liefde voor je kindje is onbetaalbaar. Het beschermen is het belangrijkste in je leven. Met de juiste verzekering zorg je ervoor dat je kind bij ziekte of ongeval de beste medische verzorging krijgt. Bovendien geeft ze je financiële ondersteuning.

Voor je het weet, staat je kind op eigen benen. Start daarom vanaf de geboorte met een spaarplan en bouw een mooi spaarpotje op. Zo begint je kind met een voorsprong aan zijn volwassen leven.

Studeren

Het is zover, je tiener gaat studeren. Dan weet je dat hij of zij binnenkort de vleugels uitslaat. Hij leert op eigen benen staan, massa’s leerstof verwerken en, wie weet, ‘kotfeestjes’ houden. Je kind wordt volwassen, maar heeft toch nog jouw bescherming nodig. Al is het vanaf een afstand.

Eigen zaak beginnen

Je hart en ziel leggen in je eigen onderneming? Het is voor velen een droom. Vol goede moed begin je eraan. En als er hindernissen op je pad komen, ben je goed voorbereid. Want met onze hulp sloot jij de juiste verzekeringen voor kmo en zelfstandigen af. Zo vang jij alle risico’s op.

Met pensioen

Je gaat met pensioen. Nu heb je eindelijk meer tijd voor hobby’s, om familie en vrienden te bezoeken of op je kleinkind(eren) te passen. Misschien vind je wel voldoening in vrijwilligerswerk? Kortom, je geniet met volle teugen van deze nieuwe levensfase. Want dankzij pensioensparen heb jij een mooi appeltje voor de dorst.

Eerste hulp bij verzekeringen?

Trions-Delcroix staat paraat!

Logo-Tirion-delcroixLogo-Tirion-delcroix
contact     klantenzone