Je eigendom: neem geen risico

Of je nu veel of weinig eigendommen bezit, je draagt er goed zorg voor. Want je bent eraan gehecht of hebt ze broodnodig. En vaak heb je niet de financiële reserve om ze te vervangen.

Samen bekijken we hoe we jouw bezittingen het beste beschermen.

Heb je vragen? Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Neem contact op.

Neem contact op

Je wagen, je vrijheid

Je wagen brengt je overal naartoe. Naar je werk te rijden, de winkel of balletles van de kinderen. Maar er hangt een prijskaartje aan een wagen. En schade brengt financiële gevolgen met zich mee, of erger … Wij zorgen ervoor dat zowel jijzelf, je dierbaren en jouw wagen goed verzekerd zijn.

Gerust de weg op

Een eigen huis, een plek onder de zon

Een woning kopen is een grote beslissing met grote financiële gevolgen. Bovendien wordt je huis ook je thuis. De plek waar je je veilig voelt, omringd met je eigen spullen. Hoe bescherm je jouw kostbare bezit? Als onafhankelijke verzekerings­makelaar bieden we je een waaier aan oplossingen. Daarin vinden we degene die optimaal bij jouw situatie past.

Slaap op beide oren

Op naar de horizon

Thuisblijven is niets voor jou. In je vrije tijd trek je eropuit. Met de camper richting het zuiden? Op de motor dwars door de prachtige natuur cruisen? Of met de boot talrijke vaarwegen ontdekken? Wat ook je voorkeur is, met een goede verzekering ga jij met een gerust hart op pad.

Trek eropuit!

Vraag advies voor al je verzekeringen en bankdiensten.

Bel 03 667 71 72. Of kom gerust even langs. We staan je bij met raad en daad.

Wij zijn jouw makelaar

Logo-Tirion-delcroixLogo-Tirion-delcroix
contact     klantenzone